Ahad, 7 Jun 2009

Ole-Ole Dari Seberang

My Parents Bru balik jln-jalan kat bandung.Post ni siti nak cerita antara buah tangan yg menarik , nk kongsi info dgn anda sume ...



ni gambar Mak & Ayah siti...




ni sume jajan2 mak beli kat Matahari(shopping mall)kat sana. tgok tu dodol ada pelbagai warna dan perisa...asam tomato,jagung chip,buah salak...dll




Kek Chocolate n Lapis yg sedap dan murah .... lebih kurang aroung RM20 Je kek lapis dan RM 8 kek choc. siap ada layer chocolate lagi :P




MP3 song hanya RM 1.80 ?? that Cheap ( ni yg x ori la yer) huk..huk...huk... Beg duit kulit ular tu harganya Rm10 je ?


bnyak lagi yg best2 dan murah2... rasa teringin lak nk pergi (-_-)

3 ulasan:

MISZ NaNa berkata...

wow! sungguh murah barang2 tu. Adekah sebab nilai matawang kite yang sungguh besar? <----huhu...org yg tak mahir pasal pertukaran matawang asing...

IxoR@ berkata...

ada masa, sila la ke Bandung...

best!

Siti berkata...

Siti-Misz Nana :Nana Barang kat sana memang murah! Lebih-lebih lagi kat Jakarta
Siti-Ixor@ : aah la Ixora teringin siti nk pg sana.