Rabu, 29 Julai 2009

Butter cupcakes









ok i got very simple and easy recipe... rasa pun lebih sedap but costly siket la sbb guna bnyk butter .
Butter cupcakes dan Krim berperisa strawberry&chocolate berkualiti ditambah dengan taburan kacang gajus,

Hehe masih ditahap promosi..special price lagi , kira modal je ni , hehe best la wat benda alah ni… hehe berejam-rejam pun seronok .
Sold out at bilik guru SKBK …
okey ari ni gak try msk telur bistik n sotong goreng kunyit, oncall help from hanisah haha... time kasih cikgu

7 ulasan:

Nur Fatehah berkata...

cupcake tu macam eskrim....
cantik..

..::mrsMeme::.. berkata...

bila ada cup cake,

msti kena tgk dulu lama2...

x sampai hati nk mkn..

hahah....

tp akhirnya, selamat jgk dlm perut...

criestz berkata...

nak nak nak ssket..
nmpk sdp =)

Siti berkata...

siti-Nur fatehah : hehe tq2,mmg pengemar askrem sbb tu terpengaruh agaknye :P

Siti-MrsMeme: btul2, org suke sebab kecomelannye tu.

siti-Criestz: hehe alamak xsempat nk simpankan..

rizz berkata...

ehh mnarik lakk ley tempah ke...? 20 bijik bpe ekk msg me - 0177994289

Siti berkata...

Siti-Rizz: Rizz... still in research & development lagi.. nt kalau siti dah confident dgn produk ni, siti inform u okey (-__-). anyway thanx tau :)

SaiyidahAisyah berkata...

nak gak wat cuppy cake u! wahaa;p