Jumaat, 17 Julai 2009

Hari bersuka-Ria

Memandangkan Housemate sume balik,jom kte balik rumah.(--_) . Time kasih nisa sbb teman n hantar kte kat stesen bas tadi ye






bawak bersama kiki dan jojo balik ke Klang... huhu ade ke dlm bas die bising2 nasib bek sblh siti xde owg :P














Lewat Petang tu pergi datting, kuar lambat sikit sebab dia keje ari ni, hehe iam really exited(-___-)

















Hari nie makan Pizza hut, time limmited sebab nk tgok wayang past tu.. huhu walaupun kami berusaha makan dgn lajunye , kami lewat 15 minit sebelum tayangan cerita SKRIP 7707 . huhu ctenye biasa je.. kebanyakan cerita tergantung dan jalan cerita seperti sudah boleh diramal sebab kebiasaannya kte dah pernah dengar dan baca.








nyam..nyam (--_)


















teman cik abg cari baju..., tibe2 kena tegur dgn akak kat kedai tu "adik kat sini x bleh ambil gambar ye!!". haha ape lagi siti cabut ler, sian dia tinggal sesorang byar bju tu (--")











hehe best tul blik rumah...

4 ulasan:

[Q.e.M.a] berkata...

perfect cuople!
mke pencuri hati siti mcm ajai la ^_^

Siti berkata...

siti-Qema: terima kasih Qema, haha mcm ajai ? hehehe

SaiyidahAisyah berkata...

mcm muka ajai la bf nye! ngehe :)

Siti berkata...

Siti-SaiyidahAisyah: hehe yeke? mesti tergelak dia bca ni ...