Jumaat, 24 Julai 2009

Induksi FISA

Today ada taklimat pasal praktikal, dan berita tergempar UITM Segamat cuti sebab ada student dah jangkit H1N1 tu, rupe-rupenye selidik punye selidik semua Uitm mmg dicutikan utk penyelarasan.

oleh itu Program induksi Fisa( ala2 b.fin punye club la) tetap diteruskan. Kami rakan Serumah telah willing utk join aktiviti ni sebagai fasilitator. haha disamping menimba pengalaman sambil mencantikkan resume .




pd awalnya ingatkan xramai student akan joint memandangkan ramai student dah balik rumah, but alhamdulilah ramai lagi yg xbalik dan sanggup datang. wahh tepuk siket!!









prgoram berlangsung di LT2, sangat ringkas dan singkat.. hehe tu yg best tu. Sehari je, kalau siti jd student pun mesti x suke lama2 :P













siti n era pegang group 2 ... diorang ni ok dan sporting, lucu pun ada gak.














lagi satu yg best kalau pg pgram2 ni ialah makanan. ari ni makan sate n laksa.. masing-masing nampak selera


















hehe dah habis program pewot pun kenyang, masa utk balik rumah dan tido. hope ada pengisian berguna utk student2 baru yg menjalani induksi Fisa ni.

2 ulasan:

criestz berkata...

tah pape tah..
nk kasi cuti xpyh la potong cuti kami time raye nnti huhu..

uitm pon 1...

da tau ade y disyaki xreti2 nk kuarantinkan kt hospital..

ni dibgi nye mc n kuarntin kt kolej..
mmg la merebak.. tah pape tah..

xcekap lngsong buat kje..

huihh..
y sush nye student..
pastu nk biseng penin pale..

slh sndri nyusah kn owg laen...
appa la !!

rizz berkata...

wahh cuti gak r kan hehee