Rabu, 15 Julai 2009

Lega


hari ni ada presentation group, alhamdulilah turn siti dah lepas, kesian jugak kat kawan2 yg tak sempat sebb masa x mengizinkan.Tapi xpe next week diowg sambung chayok!chayok! sume :P





tengah hari seperti biasa berehat2 di library ( hehe sempat tidur ). Tibe2 Eiffa bawak si comel ni.Bersih gile kucing ni, mcm ada owner yg jaga die je..haha sebenarnya dr sem lepas lagi kteowg dah kenal kucing ni. sebabnya? cumel sangat dan dia akan menyahut bila kte 'Meow" kat die kuchi...kuchi..kuchi..hehe dah la tembam, gaya pun sopan je... best betul















setelah sekian lama siti x masak.. tibe2 teringain pulak. so msak le ape yg ada...haha simple mskn owg bujang (--_)

4 ulasan:

jai.jezz ^.~ berkata...

ni aper nama masakan kau ni.. mee bujang kew..

rizz berkata...

wahh cedapp

Siti berkata...

Siti-Jai : ape2 pun bleh
Siti-RIzz : haha kalau dah lapar semua pun sedap hehe

♥♥me ~ cik sara berkata...

tomeynye kucim tuuu~