Ahad, 30 Ogos 2009

Buah hati bagi hadiah yg terpaling best….


perasaan teruja dan exited sangat bila si dia bagi siti present benda yg siti idam-idamkan, siap bg dark choc lagi (-__-)
Men are from Mars , Women are from Venus…… Seorg rakan tlh recommend this books, siti pun pernah bca siket, mmg best la. Tu lah yg dah lama termimpi2 nk beli, tup2 dapat hadiah,mesti lah sangat hepi . Lelaki dan wanita mmg berbeza, First page pun dah wat siti tersentuh, bak kata PM.Kamel (my lecture) bila baca tu bleh menitik air mata…. everyone should read this book.

3 ulasan:

IxoR@ berkata...

Bila Siti dah habis baca buku tu, mungkin boleh buat ulasan sedikit mengenainya....

:D

criestz berkata...

ea akak !!
bace la buku smpai abeh..
besh sgt2 tau !!!!!!!

eh sape y recommend tu akak ??
mantion la sket name die =)

Siti berkata...

Siti-Ixora :insyallah ixora :)
Siti-Criestz: dah bc eh? hehe siti bru bc siket pun dah exited