Khamis, 11 November 2010

Makeover ke? ^_^

Insyallah bulan 12 ni siti habis contract kerja dengan Bank Rakyat, Pas ni siti akan comitted 100% pada blogshop jualan dress dan tudung dan juga my personal blog :) weee tak sabar betul la. Dalam banyak masa terluang tu ingat nk ikut mana-mana kelas kemahiran macam makeup,photographic, bakery ect (he3 bnyak tul minat cik siti ni). So sekarang tengah survey-survey kat internet terutamanya makeup class , any suggestion ?

Tak pernah ikut kelas makeup pun, pernah sekali berlajar 1 to 1 (RM100) satu sesi 2 jam je , tu pun dia makeup muke i waduuhh mcm mana nk pandai, len kali kena bawak model .Sekarang ni tengah rajin Google & Youtube usha cara makeup , banyak juga tips dan panduan berguna :) Gambar atas ni siti cube-cube je tadi , really need lot of improvement kn ... hehe

Tadi siti dapat special gift dari on of my customer Sofia Aflah Tudung. Kak Sue yang sangat baik , dia pelanggan setia siti ^_^ ole2 jajan dari bandung. Sedap tul kerepek pisang ni lain dari yang kat Malaysia, satu rumah duk perhabes :) Anyway tahnx a lot Kak Sue Sayang ..

1 ulasan:

Mohd Muhaimin Radzuan berkata...

try g kelas makeup marliy kama.. quite a big name jugak la dalam bidang mekap2 ni.. :) :)