Ahad, 9 Januari 2011

Dresskami@Metro

Just nak share pengalaman kite masa pergi temuramah kat NSTP baru-baru ni ^_^

Temuramah hari rabu lepas, sampai dekat Studio tu ada gambar Siti Nurhaliza dengan Lisa , kite terus exited nak bergambar jugak tanpa segan silu yee :P. Sesi temuramah dalam 15minit pastu sesi photoshoot .

Mr.Dresskami yang menjadi orang kuat perniagaan bersama kami :) sangat sweet meneman cik siti pergi temuramah bersama wartawan. Gambar sebelah tu lah lagak kite masa tengok model wat photoshoot..kagum jap ngeh3, pose cam mana pun tetap cantik .

Terima Kasih pada Model Kami yang cantik, cute ,photogenic dan sangat humble orangnye ^_^
Tq jugak pada wartawan Hidayahtul Akmal :)

Selingan cik siti dan En.Nazim Kazim
SEBELUM: Muke sangat kasihan,monyok,ponat

SELEPAS: Muke sangat teruja,exited dan gumbira nampak makanan. Balik singgah makan kat IKEA dan terus pergi cari kerusi urut elektrik .. :P


Dresskami keluar di Harian Metro hari ni ^_^ hihi
DRESSKAMI@METRO

4 ulasan:

redzwanie redzmann berkata...

wahhh..makin fam0us la cik siti yer..
c0ngrats ye dgn bisnes kam0..ngee~~

Siti Soleha berkata...

tq yunk :)) takde la famous mana.. thanx for ur support ^_^

Pelangi berkata...

wah..sgt seronok tgk cik siti..semoga sukses dear..:)..cute sgt pic2 posing2 tu..like..>_<

Siti berkata...

Thanx a lot dear :) thanx tau singgah sini ,Gud Luck jugak untuk business Pelangi ^_^