Sabtu, 1 Januari 2011

Jodoh dah Sampai..

Hari ni kawan kite kawen..dulu masa belajar kat segamat selalu tumpang balik rumah^_^. Wow dia bawak kereta laju ko, macam superman *_* hehe jangan marah Fad cantik. Dah bergelar puan dah hari ni, Sweet je kan mempelai. Tak sempat amik gambar sama sebab datang waktu pack, padan muka kan :(

Terbawa-bawa semalam siti tengok KBS Drama Awards, tengok actress korea ni pakai make-up natural je tapi tetap nampak cantik. Pagi-pagi lagi siti dah google youtube belajar make-up Korea look, rupenya yang penting make-up Korea ni highlighting. I Like bebeh :) sebab muka nampak plain bersih suci dan tak overdose. Dan siti memang fan cite-cite Korea ni, kalau tengok TV mate tak berkelip @_@ punye la ... ... ...

Sempat jugak jumpa kawan-kawan sekolah & Universiti hari ni, masing-masing dah ada kerja bagus-bagus alhamdulilah. Yang kiri sekali tu baju kuning/hijau tu best fren kite.. :) . Tak sempat pulak nak jumpe Cik Nisa.. maybe next time

3 ulasan:

eliana_adnand berkata...

ehem2... turn siti bile plak? :)

AjuShi WhyDa berkata...

Ayat ke2 last 2 kte paling ske...hehe

Siti berkata...

Eliana : jeng jeng jeng, soalan cepu emas.. doakan la dear :)

Ajushi : hehe kite pun suke :)