Selasa, 18 Januari 2011

Kebahagiaan dalam Kepenatan .(bajet lagu Shahir)

Hari ini , bangun pagi-pagi dengan semangat, pergi mandi dengan penuh berkobar-kobar. Merentangi air paip yang sejuk, mencurah-curah jatuh dari shower. Lalu bergegas memakai baju terbaik untuk menghadapi hari pertama di Kelas. Pandu viva oren cumel yang baru dibasuh semalam (betul-betul semangat ni). Sampai-sampai je dapat msg , Kelas Batal huhuhu Sodeh tul. Untuk Lepas tension pergi sksyn 19, tapau nasi Kerabu sedap(really recommended). Balik rumah terus ngadap Laptop berejam-rejam sampai naik juling mate den, tulang pun berbunyi -bunyi (macam cite Ali baba bujang lapok) : Ukur baju, edit level baju, prepair ready untuk post esok.Email pun tak sempat bukak (memang selalu sempat tengok malam je :)

Ni lah baju bedoyon -doyon yang akan di update esok untuk customer-customer dresskami tersayang. Memang kalau boleh, nak update lagi banyak dress bagi peluang pada semua customer, sian ramai yang tak dapat . Cik siti tak de pembantu sekarang ni, Mr lagi sorang pun keje sampai malam. Xlarat

Ni hanya separuh je, tak siap label lagi ni . Separuh lagi dah siap masuk kotak :) . Siti pernah jugak tersalah hantar baju , so harap customer sume bleh faham.. I'am just a human kalau dah penat,letih .. huruf A pun nampak huruf Z.

haha u'oll tak tengok lagi siti pergi Pos barang, cam nak lari rumah je orang tengok( pikul beg kiri,kanan & depan). kalau weekends bleh lah Mr.dresskami tu tolong, cuti Sem lak angah tolong.. Sekarang Hangkut la sorang-sorang ^_^

3 ulasan:

Pelangi berkata...

wah..bgga2..usaha sendiri..same la kite,dah rase dah mcmne nak lari umah, tgk2 g pjbt pos..smpai org pjbt pos pn dah kenal dah..hehehe..sabar tau cik ct..:) keep it up!!..chayook2!!

Siti berkata...

Siti to Pelangi : hihi tq2 , same to u tau.Siti lagi prefer TELCO dari POSMALAYSIA (kerek sikit orangnye hihi). Thanx for the support dear, really appreciate it. Gud luck to u 2 ^_^. Chayok jugak :))

beautyinsilence berkata...

slh hntr kat sy la tue.hehe
suke sgt dgn dress2 cik siti,m0ge lbh b,jaye tau..