Sabtu, 15 Januari 2011

PhotoShoot For Fun

Kisahnya bermula bergini.. acheche suspen je kan

Masa hari convocation tempoh hari , kawan siti cik Nisa ni ada hire photographer untuk ambil gambar. Tengok gambar beliau kat facebook/blog beliau sangat la cantiknye..dan cik siti telah terberkenan jap ^_^.. hehe dan telah membelek-belek page yang cik nisa link kan, ternampak IN SEARCH OF MODEL FOR AN OUTDOOR PHOTOSHOOT. Owh dengan lajunya siti hantar e-mail , wahh yang paling best tu been selected pulak tu !! waaa bkn men seronoknye kami ^_^ Thanx a lot pada KameraMin & Friends untuk peluang ini.

dari kiri Siti, hanisah dan wahida , model suka suki je hihi perasan ke? ^_^ tak kesah pun, bukan selalu kan. Kami punya tema ala-ala vintage gitu, siti makeupkan diorang sekali, so biasala bila armature kan paham-paham je la yek. Cuma silapnya siti makeup kan tebal sikit , sebab nya ingat cam kamere biasa, selalu siti ambil tak nampak pun ..serius ni!! bila gambar dah jadi mak oii .. tebal betoii DSLR la kata kan sume pulak guna lens power-power .


Disebalik tabir : new experience, meeting great people, beautiful scenery ! Really enjoy the photoshoot session


Ni la wajah-wajah disebalik tabir Photoshoot tempoh hari. Tabik spring la.. gambar sume cantik u . Thanx You So Much For The Great Experience ^_^

4 ulasan:

Noorsha Muhamad berkata...

wow..photoshoot utk ape ni?anyway, sonok tgk 3 sekawan gathering..kte da follow awk..free, follow la kte blk ek..hehe..okeh..

Me CiK HanAn VioLeT berkata...

tahniah awk, terplih jd model plak..btw, semoga bisnes terus berkembang maju yer =)

Mohd Muhaimin Radzuan berkata...

thanks for your compliment soleha.. nice having time with you girls.. :) :) gossip girls..

next time, kalo ada shooting, nak mintak sponsor wardrobe boleh?

Siti berkata...

Noorsha : owite Sha pasti follow u :)) aah seronok sangat cik kak 3 orang ni hihi..

Cik Hanan Violet : Thanx a lot ^_^ hehe terharu saye :) Gud luck for u 2

Mohd Muhaimin : Thanx to U to, kami sangat enjoy dengan photoshoot tempoh hari, sponsor? hihi insyallah kalau ada stock, min promote la kat Model sekali semua bawah RM20 je, tak menyesal beli ^_^