Ahad, 13 Februari 2011

The Green Hornet

Salam Hujung Minggu :) , Siti sangat suke Weekend sebab dapat rehat yang cukup hoyea. ^_^
So ape cik siti wat hujung minggu ?Selalu nye siti akan ambil gambar (photoshoot) utk dresskami update. Kalau tak En. Nazim ambil gambar, Mak siti akan jadi photographer (Mak kite sporting u)..Siti jugak suke/minat makeup org ^_^ (walaupun xreti sgt pun) lama-lama kalau selalu practice , not bad la... kunun je.

So ini antara gambar minggu ni :)
sibuk focus kat muke sendiri , bukan kat baju hihi maap kan saye memang begini :P


Selain tu , selalu pergi jalan-jalan dgn family or pergi dating dgn Cik abg sorang :)
Minggu ni tengok cerita Green Hornet 3D , bagi siti cerita ni biasa je.. cite orang nak jadi superhero. 3D pun xbanyak yang gambar terkeluar (lagi best tgok 3d Cite Cartoon ) just asap-asap dengan api keluar dari screen . Lagi pun tak confortable la pakai spect 3D kat MBO tadi macam nak tercabut je lari-lari huhu.

usually keluar xpakai makeup tebal pun, just sapu compact powder & Lipstick :) Simple-simple je ..

okey dear tq bawak kuar tadi.. memang sye sangat perlukan rehat :))

6 ulasan:

kemei berkata...

wahh..lama cik soleha ni x updte ek

redzwanie redzmann berkata...

wahhh......omeinye ct..
lame ct x update kan..
rndu2...=)

Siti berkata...

Kemei : hihi tu la , kalau sempat memang nak update ari-ari ^_^

Wanie : tq wanie cyunk :)..rindu jugak ki3

beautyinsilence berkata...

siti cantik..;)
mn beli dress?suke...

siti soleha berkata...

Tq hihi, dress tu tempah :P

storyfromme berkata...

selendang belang sangat style!!