Isnin, 9 Mei 2011

Cuba Make Up Baru " MISS ROSE"

First time guna makeup ni, survey-survey dari blog makeup dengan Youtube. Namenye MISS ROSE Makeup DUBAI tapi Manufacture kat Hong Kong. Siti beli Online je, baru sampai hari ni , siti terus cube (exited tau )

Ni la hasil guna Miss Rose : Eye shadow,blusher,eyeliner, lipstick cuma untuk foundation Siti guna Naturator . Yang siti paling recommend korang ialah Khol Kajal sebab pekat ,senang nak apply dan terbaik untuk buat smokey eye :P . Lipstik dia ada bau wangi ler, den tak berapa minat sangat tapi colour dia cantik menarik tertarik :P. Eyeshadow dengan Blusher pulak warna dia pekat dan mix well, just berus yang dia bagi sekali ni tak best keras (tapi okey je, korang boleh guna berus lain kan). Bertambah la koleksi Makeups den :)

7 ulasan:

ooh dxanna berkata...

OMG..
youre so flawlesss.jealous.product apa you guna?

redzwanie redzmann berkata...

ala...cik siti kita nie mmg cntek..
so tepek la ape pon..mmg cntek!hehe
:)

icee-yah berkata...

siti..yng eyeliner die best ek..storyla pasal foundation sekali..nak tahu..hiii

icee-yah berkata...

siti nnt boleh tak share siti beli kat online mane..yg icee tgk ade tp eyeliner die takde mcm siti nye tulah..ade yg lain:tq

siti soleha berkata...

Dayanna: hehe xde flawlesss sgt, sebab tepek makeup kut :P. Product siti campur-campur, insyallah nt kte wat Review :)

Wanie: tq wanie :) hihi

Icee:aah Icee best, bleh try
siti beli kat sini : http://www.facebook.com/pages/Butik-MISS-ROSE/115010535235197
insyallah next time dear, tp foundation yang siti pakai ni mmg superb harga pun reasonable :)

Sholihah berkata...

Miss rose mmg best... kohl kajal dia power!! rmi org arab suke pki kajal ni... then wet eye shadow dia pun bestttttttt ^_^

siti soleha berkata...

A'ah akak make-up ni best Kan.. hihi kite baru tau :P