Isnin, 8 Jun 2009

Best Friends wedding And Shida cafe

Hari ni siti sekeluarga bersama opah pergi ke majlis walimatulurus kawan baik siti dari sekolah rendah ! "Halimah Bt Jamaluddin " hehe dah jadi bini orang da kawan siti ni :P


ni opah, mak dgn angah


akibat pg awal pengantin pun xsempat disolek lagi.. mak andam sosat jln la pulak kui..kui..kui..


Siti nak tlg promote siket kedai makan my aunt kat johor ni
kalau kekawan singgah Johor area Masai singgah-singgah lah ke "Shida Cafe" yg menawarkan masakan Melayu Johor terangkat beb!!




Ruang makan yg besar,bersih dan kondusif untuk pelanggan dan pengunjung


Menu pelbagai pilihan untuk sarapan pagi dan makan tengah hari.. anda pasti rambang mata utk memilihnya...

untuk sarapan sahaja ada pelbagai jenis mee,soto,nasi lemak,lontong,lontong kering dll


The best Menu kat sini RENDANG DAGING yg pasti buat anda termimpikannya :P. lembut, lemak sedap... pasti tak lupe


tengokla muke Anggah telah membuktikanya... menu disini memang best!!! every body should try it.



owner blog bersame ayah :P

2 ulasan:

[Q.e.M.a] berkata...

yeay~
selamat pengantin bru kpd pengantin tsebut~
yg blum jd pengantin..
bile lg??

Siti berkata...

siti_qema : hahaha lambat lagi ni :P