Selasa, 9 Jun 2009

Family Reunion

Hari ni kaum-keluarga berkumpul utk meraikan kehadiran insan baru, my aunt ambil anak angkat. Kiranya ni mcm wat majlis siket la makan-makan dgn semua family




Si Comel dan Jelita ni yang diraikan pd mlm ni.. KIKi :) . Serious cute gile budak ni,baik je pulak tu..geram siti




Makanan mlm ni mmg best!!! lebih2 lagi anggur dan laici yg gabak tu (beso kan ? hukhukhuk). sebenarnya ni je ys sempat di snap..:P




Antara kaum kerabat yg hadir..ni sume adik-beradik blah ayah siti,Family Pak Long,Makngah,Paklang,Pakdin,Pak itam,Pak Usu,Mak Uda..dll




si hensem ni namanya Nabil. memang cun kalau diambil gambar.. cume akhir-akhir ni je dia suke wat muke2 yg pelik (--")




Disebalik tabir, org2 kuat yg merewang haha (-"-)







Family siti duduk berjauhan dengan sedara-mara, so sekali-sekala jumpe memang meriah dibuatnye.. memang seronok dpt kumpul ramai-ramai. Rasa mcm ari raya lak hehehe:P

5 ulasan:

MISZ NaNa berkata...

meriahnye kenduri tuh lalala~

rizz berkata...

ee sronokknyaa family reunion cmni!!

Siti berkata...

Siti_Nana :tu la Nana sekali- sekala kalau semua dah kumpul mmg meriah :)
Siti-Rizz : best kan? hahaha :P

IxoR@ berkata...

meriahnya....

ada makan-makan lagi....

Siti berkata...

Siti-Ixora: Aah la ixora :) . Lama x jenguk ? hehe