Rabu, 10 Jun 2009

Sungai Batang Kali , Selangor

Hari ni siti pg bermandi-manda bersama keluarga makcik yang datang dari Johor
siap berkemah bagai (hehe...) senang nak letak barang dan nk tukar baju :P


Sungai Batang Kali Arah ke Rawang adalah destinasi kali ini, Best betul air terjun dia, jernih,bersih,laju dan tak ramai orang. Ini antara tempat favorite family siti kalau nk mandi air terjun.


berpicnic bersama Opah (nenek siti) dan baby cute Kiki pun gie jugak. siap tido dlm kemah dgn nyenyaknye..(-__-)

Tempat ni best kalau kte sekeluarga nk bersantai2 keindahan persekitaran dan sungai yg masih belum tercemar pasti buat anda mahu datang lagi ke sini.. che..che

6 ulasan:

aZilsah berkata...

best nye!
penah pergi sini skali.
dgn kwn2.

:)

Siti berkata...

Azilsah pernah pergi ye? best kan,syok tul :P

KhairiL's berkata...

bestnya picnic dgn family


tp x penah pegi kt sana lg
hehe

rizz berkata...

happening!

Gadis.. berkata...

hah....
sol,dah boleh komen da ko punye... hehehe..syabas tau!!

Siti berkata...

Siti-Khairil's : aah la khairil's kalau pg area situ singgah lah , tempat ni mmg best. siti syorkan!! air dia sejuk sgt :)
Siti-Rizz :Rizz meriah bila pg ramai-ramai ni.
Siti-Gadis: aah la setting problem hehe, thanx tau :P