Ahad, 14 Jun 2009

Shopping TAR

Ari ni bershopping bersama emak dan angah di Jalan Tengku Abdul Rahman, Ni mmg favorite place utk beli baju raya. Satu Family beli awal memandangkan semua anak-anak duduk berjauhan, jadi senang nanti tidaklah kelam-kabut disaat-saat akhir nk Raya ( hehehe.. puasa pun lambat lagi Siti!!)

So tema tahun ni warna ______ hehe surprize ler..
Dalam masa 3 Jam bershopping , Alhamdulilah sume baju dapat di cari.






shawl di sini pelbagai corak dan warna . boleh dapat dgn harga Rm 10 sahaja!! beli dua selalu peniaga bagi kurang Rm18. tapi ni tadi kedai mana tah sosat2 saya, dia bagi discount 2 shawl for Rm 15 sja :) wah gumbiranya bershopping!!


Kain ni tgh popular sekarang nama ia "Swiss Cotton". Harga around( RM 140 - Rm 95 )
mmg mahal , tapi nampak cantik dan selesa . Hampir semua kedai yg siti mintak tawar bleh kurang paling murah RM 85. Tapi agaknya mmg rezeki kteowg tadi,Satu kedai ni jual dgn harga RM70 je dan atas sebab dah beli baju kat kedai ni tadi dia bagi murah lagi Rm55. kte org pun tawar lagi sebb nk beli dua pasang. Akhirnya kami dapat harga RM 50 sepasang . Serious tempat lain x boleh turun kurang dr RM 85 ada kedai tu paling murah RM120 huhuhu !! tapi kedai ni x bnyak stok tinggah 4 je .. REzeki2 (-_-)

Paling best kat sini ialah brooch, tempat lain harga range Rm 15-20, kat sini bleh dapat RM 10. yang paling best Banyak pilihan (serious cantik) dan koleksi yg baru-baru dijual. Mereka lawan harga (-__-) yg penting kita kena pandai cari kedai yg menawarkan the best price!!





Brooch "3" for Rm 10 . hahaha beli sume sepesen je,sbb senang nk match dgn sume color baju (--")


Brooch favorite dan selalu ilang sebab kecik sangat ( che che nk slhkan saiz pulak.padahal sbb x jga btui2). "5" for Rm 10 sahaja. Banyak pilihan sampai siti pun rambang mata dibuatnye .






fuh letih bershopping tp hati gumbira lalalala..








Award
From friends , Nissa thanx ye :). Rupenye award pun ada syarat yer hehehe, sy budak baru berlajar (-__-)




Terma dan syarat:

♥ Letakkan logo award ini di blog anda.
♥ Anugerahkan award ini kepada 10 Blog yang anda anggap paling berinspirasi dan sangat mesra.
♥ Pastikan anda menyatakan penghargaan ini melalui backlink dengan blog yang anda anggap paling memberikan inspirasi dan mesra dari blog anda.
♥ Informasikan penerima award mengenai award yang mereka terima dengan menyatakan komen di blog mereka.
♥ Berbagi cinta dan sayang untuk penghargaan ini kepada pemberi anugerah ini.

Siti want to pass this award to ( 5 je xpe kan?)
1 Nad http://www.lifeofnad87.blogspot.com/
2. Zira http://ierazirared.blogspot.com/
3. Hanisah http://kurniact.blogspot.com/
4. Lyaa http://lyaman.blogspot.com/
5. Ixora http://edgwaregreenpark.blogspot.com/

Ini diantara blog2 yg banyak memberi inspirasi pada siti, sebenarnya ramai lagi :P 1 love ur all blog, dan kepada semua kenkawan pun bleh ambil award ini jikalau sudi .
Sekian..

7 ulasan:

IxoR@ berkata...

Alahai meriahnya bershopping....

Dah dapat apa yg berkenan la tu ye? Patut la hepi semacam....

:D

DilOt berkata...

tp skang susah nak cr org yg sudi terime tempahan jahit baju lg

byk kedai yg dh tolak...

kat area jay bee la...my hometown...

IxoR@ berkata...

Thanks Siti.....

:D

simpan di green park gallery!

MISZ NaNa berkata...

wah bestnye shopping! selalu gi jalan TAR tu...maybe akan pergi lagi kot lepas cuti ni....

p/s: baju tu sgt cantek!!!

Siti berkata...

Siti-Ixora: you are most welcome dear, Shopping mmg best!! :P

Siti-Dilot: yeke Dilot huhu? , mintak-mintak la ada org sudi ambil tempah lagi

Siti-Nanam : waah nk Bershopping raya jugak ke Nana? hehe, time kasih Nana.

ije berkata...

wah murahnya leh dapat. rm50 je? berbaloi!

Siti berkata...

Siti-Ije: aah la ije mmg rezeki semalam :)