Sabtu, 13 Jun 2009

Terima Kasih :)


Dua hari lepas keputusan exam student Uitm keluar, debar usah la cakap bagai nk gugur jantung berdebar-debar :P . Alhamdulilah keputusan masih diatas landasan, Siti bersyukur pada tuhan, terima kasih x terhingga kpd housemate yg sama-sama support dan menyokong diri ini (expecially pd Hanisah dan shena). Siti hepi sgt sebab pointer naik !! syukur sangat(-__-)




kandid gambar exited . i like

hari ni pg kuar makan kat Kenny Rodgers dgn Bf. Katanye utk meraikan siti,hehe thanx ye :P . I appreciate that

p/s : kekawan kalau nk mkn di kedai yg franchise ni cth (Kenny Rodgers,pizza hut,Sup Ani Utara dll) utk cawangan yg baru dibuka kebiasaan rasa x sedap sangat !! dah beberapa kali siti terkena. Maybe sbb diowg ni xde experience lg sbb tu rasa lari ...tadi terkena lagi (--") adui..

8 ulasan:

MISZ NaNa berkata...

congrates siti!!!

Siti berkata...

Siti-Nana : thanx for the wish Nana :)

Abg Din berkata...

tahniah atas result exam tu...

:D

makan kerana meraikan ?

Siti berkata...

siti-Abg Din : time kasih :)meraikan result tu .

DilOt berkata...

ade org meraikan kamu..bagusnye bf kamu...

Siti berkata...

Siti-Dilot : Dia baik orangnye, alhamdulilah :)

Tira berkata...

congrats akak! akak uitm mane ek?
beshnye bf blanje mkn! tu kene every sem la score kan? :)

Siti berkata...

Siti-Tira: thanx tira,bljar Uitm Segamat.tu la kena wat betul2 ni, insyaallah :)