Rabu, 1 Julai 2009

Bathing Sand for kiki



Something for my Pets Kiki Dan jojo sayang (-__-). Tadi pg kedai pets shop beli kuaci utk hamster2 tu , terjumpe la bendalah ni BATHING SAND strawberry flavour lagi u. Hehehe... memandangkan x bleh mandikan hamster so kte ada option lain utk memastikan ia bersih dan berbau harum.

For you all information bendalah ni ada pelbagai color dan flavours
-Cheese Flavour
-Vanilla Flavor
-Blueberry Flavor
-Apple Flavour

siti teruja le hehe trus beli dan x sabar nk mandikan kiki&jojo dgn pasir wangi perasa strawberry ni. for ur all information hamster x bleh dimandikan direct dgn Air ye.





masukkan dia dlm bekas , tabur-tabur pasir tu atas badan dia (--_) . hehe harum hamster saya berbau buah segar (-__-)






Encik Robot yang teman siti shopping2 persediaan sebelum balik segamat :). Hari ni shopping sakan , penuh troli. Time kasih En robot sebab luangkan mase teman kite shopping ari ni

6 ulasan:

rizz berkata...

kuacii heheheh

Siti berkata...

siti-Rizz : heee suke kuaci ke?

Mr.Homosapiensz berkata...

wahh..mandikan hamster camtu erkk??
umah mal ada 6 ekor hamster x pernh mandi pun...tambah lak bru branak 2 ekor...huhu..klu celup dalam air biasa n sabun2 xleh ker??? comment dlm my cbox leh x?

Siti berkata...

Siti-Mr.Homosapiensz : Setahu Hamster x bleh kena air sangat tkut dia kena flu.ada Pepatah menyebut memandikan hamster ibarat membunuh hamster tu.Owner pet shop tu ckp bleh kalau nk mandikan dia dgn caranya spray2 dengan air siket je. hehe siti suke hamster bau wangi2 so siti try la Bathing Sand ni :) for info benda ni 300 g harga plak Rm6.Bleh la try kalau suke

MISZ NaNa berkata...

ohhh macam tu ye mandikan hamster hehe...baru tau.. XD

Siti berkata...

Siti-Nana: bleh gak guna cara ni . hehe si jojo suke kat pasir wangi tu :P