Sabtu, 18 Julai 2009

berjalan-jalan with mami n sis

Memenuhi keinginan emak tersayang, kami 3 beranak pg Jusco utk tgok cerita harry potter...







sempat gak pg beli beg.. rupenye sekarang tengah sale. kununye happy hour 30 minit. Xde maknnye sampai kteorg habis tgok wayang pun still ada lagi... huhu



hehe exited makan berasap-asap ni,mkn dkt jhonnys, masaknnya bleh tahan sedap harga pun okey...





semalam kuar xde org, kena hari ni beratur panjang. cte yg kte owg tgok tu siap bukak 2 panggung but still full. nasib bek dapat tiket












iam not fans of this storry, tapi layan je la.. cerita bg saya kurang gempak berbanding dgn sebelum2 ni. but okey la...

2 ulasan:

appleCuBbyz berkata...

br nk g tengok tp xjadi, sebab ramai katew xbest hahahahaha

Siti berkata...

Siti-Applechubyz: ntah la, mcm xgempak je hehe