Ahad, 19 Julai 2009

New house for my pets

Memang siti dah lama berniat utk membelikan rumah baru utk Jojo bila dia dpt baby, so sebelum balik segamat tadi sempat pg shopping ditemani oleh dia..



kedai pets pertama yg ketowg pg xde rumah yg besar... so pg Kapar pulak cari kedai pets yg lain. pilih punye pilih akhirnya cage putih pink ni yg menjadi pilihan hati.. rumah 2 tingkat wat jojo dan anak2nye..









selain tu beli la semua keperluan lain, memandangkan yg sedia ada berada di segamat. beli vitamin,serbuk kayu berbau lavendar,kuaci dll.




huhu rasa sodeh pulak nk tinggal kan jojo . tapi ape leh wat jojo xleh campur dgn kiki. nt yg jantan makan anak... huhu tata jojo




tugasan baru wat En.Nazim hehe.... bf siti tlg jagakan jojo and babies.. huhu tata sume (--")

7 ulasan:

Mr.Homosapiensz berkata...

bagusnyer dia jaga hamster dia camtu...

hamster sy ttp ngan umah lama bergenerasi dah..huhu...

rizz berkata...

tomeyy!

Siti berkata...

siti-Homosapiensz: hehe xpe2 asal hamster2 tu bahagia :P

Siti-Rizz: hehe hamster comel. tq2

LoveIsPurple berkata...

chomeyyy~~!!

Siti berkata...

Siti-Lovelspurple : haha thank you :P

Nadiah Effendy berkata...

siti, kalau tak kuarkan ayah dia pun takpe. act ayah dia takkan makan baby2, selagi makanan & air cukup dalam cage.

Siti berkata...

Siti-Nadia : owh yeke nadia, ingatkan mmg x bleh cmpur. owg kat kedai ari tu pun ckp jgn campur. huhu sian kiki