Isnin, 20 Julai 2009

Hamster jojo

huhu bru sehari xjumpe jojo rasa rindu sangat dgn hamster ni.. kalau siti blik kelas mesti dia geget2 cage mintak nk kuar, malam kedek2 men wheel huhu rindunye la



huhu jojo cumel yg berada di Klang sekarang (--")




selalu lepas je 2-2 ekor ni men2 dlm bilik. sekarang tinggal kiki sorang je.. sian kiki













huhu mesti dia rindu kat jojo kan ?. semalam dia bising2 malm2 sebab xde kawan, hari ni lak dia asik tido je ... , xpe la xlama ni nt siti bwk blik jumpe jojo n babies ye kiki (--_)

10 ulasan:

rizz berkata...

nk sbiji hemster hahaa

Siti berkata...

Siti-Rizz: sebijik? hehe... hamster sume kecik2 lagi xleh pisah dgn mama...

SaiyidahAisyah berkata...

cumel gila hamtaroooo ;p
ehh
hamster nih bukan ke jenis menggigit ke
i dulu ada bela juga.
u uitm segamat juga?

Siti berkata...

Siti-SaiyidahAishah: hehe tq2, awl2 beli dlu geget gak, bila dah kenal tuan x geget da :P. Yes,UiTM segamat haha bertahun-tahun disini huhu...

SaiyidahAisyah berkata...

ehhh. hoo. now u continue dgree heh?
wahhh. napa cm tak pernah nampak.
kalo jumpe tegur2 lah.
hai saya saiyidah aisyah. :)
nice to meet u. :)
ngeee. tibe2 formal kan . ;p

Siti berkata...

Siti-SaiyidahAisyah :A"ah..hehe nice to meet u too (-__-)

jai.jezz ^.~ berkata...

comei ah hamster tu.. tp x byk modal kew nk bela hamster ni.. yo la makanan dia tu.. x membazir duit kew..?? klu leh wat rendang hamster ni.. ada gak paedahnya.. wahahaha..!!

Siti berkata...

Siti-Jai jezz: adui la hai... selera ke nk mkn hamster tue hehe.. modal kecik compare tu bela kucing

Nadiah Effendy berkata...

sian dia dok jauh dari baby2. jgn sampai dia pressure lak tetiba kena dok sorang kat sana tu.

siti, saya dah tukar url lagi, http://nakedpet.blogspot.com/

Siti berkata...

Siti-Nadiah : huhu tu la, kiki dah semakin gemuk sekarang akibat kebosanan dan tidur memanjang