Isnin, 6 Julai 2009

First Time

first day kuliah memang meng exited kan (--_). Nk tau siape lecture? siapa Kwan2 Kelas? hehe :P . Sem ni X banyak beza sangat kawan2 kelas siti cume student lelaki sangat berkurang. Hari ni agak letih sbb dah lama x bgun pagi2 dan naik tanggah sampai tingkat 3:P

Hari ni jugak first day kuarkan Hamster kiki& jojo dari cage.Ape lagi gumbira la hamster2 tu terkedek2 lari-lari sana sini :P




hehe sian die, da x de kwan mase siti pg kuliah.. malam la bru jumpe tuan (-__-)




tgok tu jojo yg wat muke kesian mintak nk kuar dari cage..










hope Sem baru Membawa keazaman baru, semangat baru.. chayok!chayok semua

4 ulasan:

MISZ NaNa berkata...

gud luck 4 ur study!!!!

Siti berkata...

Siti-Nana : thanx dear chayok!chayok! :)

Gadis.. berkata...

sol....
ko bawak sekali jojo..
nak gak pegang die.. huhuhu

Siti berkata...

Siti-Gadis : eh bleh2 meh lah dtg sini :) . owh ari tu x tau eh kte bwk? . Bleh je, x geget punye