Jumaat, 28 Mei 2010

Baru Cerita Pasal nyanyi-nyanyi..saya dah pergi karaoke :)

My cousin yang berlajar kat Pahang datang rumah.So hari ni, hari bergumbira bersama sepupu.Mule-mula nk keluar pergi main bowling je, tapi memandangkan dah full House so kita tukar plan pergi karaoke..

Sangat Besar bilik karaoke ni untuk kami berempat bukan? Small Room dah penuh so bedal je la.. harga Up pun siket. Sound system sedap betul kat KP ni.. teruja I tau.. hehe nyampah

They make my day, angah, aiman dengan zakwan (sepupu)

wokey saya sangat suke menyanyi.. semuanya terbukti dengan gambar-gambar diatas. wohoo

Wit my sis dan juga GPS bergerak siti.. hoho map terror ni. Diowg singgah men game jap.

Sebelum balik bershopping dulu..Amacam kaca mata biru? padan dengan baju ka?? hehe. Angah pun nak jugak try warna coklat.


Muke ku yang gumbira Muhahahaha...

2 ulasan:

Nor_Emylin berkata...

pERGH...Bilik dah macam untuk sumbat 10-20 orang la...Caya la...haha....Karok memang best, agi best biler dapat yg sekepala...memang Haru..:-)

Siti berkata...

Siti-Nor_Emylin: tau xpe.. haha boleh baring-baring bagai :P, Tu la pasal suke karok gak eh? hehe Best..best..best..