Sabtu, 29 Mei 2010

Tesco wit My Sister

Semalam sebenarnya sebelum pergi karaoke, tengah hari tu siti dengan angah pergi tesco.Takde nk beli sangat pun,sekadar berjalan-jalan.Window Shopping baju dengan Shwal, terjumpa pulak shwal cotton yang murah dan cantik kat sini .Ape lagi sambar la, tapi tak beli banyak pun, sebab dah beli Online haritu.


Suke minuman ni(-__-)Cuba perisa baru, ABC flavor .huhu manis sangat la lagi sedap chocolate blog yang biasa tu. Semalam masuk pasaraya tesco gak , lastnye beli biskut oat crunchy je :P

Adakah saya nampak sangat teruja dengan mainan-mainan ini semua? Hahaha lawak la..Selalu mesti tak boleh Miss tempat patung-patung teddy bear.

Angah teruja dengan raket tenis brand Wilson ni,Cik ngah ni la yang selalu teman siti jalan-jalan sebab dia pun tengah cuti Sem

Hari ni mau ke mana pulak ye? hehehe...

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

http://aimanworld92.blogspot.com/

♥SYAFIQAH ♥ berkata...

nice la cara kmu pkai shawl tue :)

Siti berkata...

Thank you dear, suke I hehe..(--), nak berlajar x?..Siti tengok kat sini

http://honeykoyuki.blogspot.com/2010/05/tutorial-shawl-ala-ala-siti.html