Sabtu, 5 Jun 2010

Panggilan Pertama Dari Aiman

Satu rumah sangat teruja malam semalam sebab adik siti yg berlajar kat syria tu online(--__) haru dibuatnye, hehe bukan ape sebab ni first time berhubung secara direct, selalu sms je. Kalau col ke sana RM10 utk 3 minit , waduhh mahal sungguh.


So satu rumah Webcam dengan Aiman tanye macam-macam, sampai pening pale Aiman nk jawab yg mane dulu (--")


Sangat teruja wokeh.. "Man jangan lupe Amik gambar bnyak-banyak.update blog,belik makanan sedap-sedap untuk kiteorg" :P hehe sempat lagi berpesan..

4 ulasan:

wOrLdOfsEcReTwHisPerEr berkata...

hehe..dah berwebcam ngn adek..
misti parents rindu kat dia..huhu..
btol 2 sis..mahal klu kol dr ovrsea..
sllu berym ngn abg ja skrg..
kdg2 ley col..
;)

Siti berkata...

a'ah la dear mahal sungguh kalau nk col direct, so col guna YM je (-__-) hehe. owh abg pun kat oversea eh :)

AdaNaz87 berkata...

siti webbie-webbie dengan adiek guna ape eh? gune ym ke?
macam cantek je gambar. tak blur sangat brightness pun okey je. gune lappy ape? hehe. (:

Siti berkata...

Guna Ym je ,haha entah la dear maybe sebab camere laptop ni rasanya 'mortion eye'.. hehe agaknye