Ahad, 14 Oktober 2012

Mademoiselle Ricci :)

.
Salam hujung minggu semua, mentang-mentang la SOGO sale cepat-cepat gie serbu semalam dengan mak &angah  , Tingkat 7 ada clearence Sale uoll's. Yang best kat Sogo ni barang-barang yang Sale ni semua baru-baru jugak, bukan mcm Jusco duk Sale barang lelama yng dah tak laku je :D

Dah lama dah rancang nak beli Perfume sebenarnye, so semalam dengan gigihnye pergi try perfume-perfume dan decide yang mana terbest untuk di beli . Ada juga yang SALE tapi tak banyak pilihan ,sudahnye beli yang tak sale jugak.Yang besnye bila bawak mak dgn adik teman pergi beli perfume ni , ada banyak tangan untuk try bau yg berlainan . So kiteorang sembur dulu, then jalan-jalan shopping lepas tu baru decide bau yang paling terbaik untuk koleksi peribadi.Sian diorg jadi mangse ku kahkahkah..yela mesti la try dulu semua, harge sume range RM300-RM400 tu mesti la pilih betul-betul kan.

Jeng..jeng..jeng.. Mademoiselle Ricci form Nina Ricci, yuhuu baru release Aug 2012 , akak kaunter tu pun cakap perfume ni baru je sampai 2-3 hari lepas. Best bau dia I Loveeeee it :)

 .

Memang harga boleh tersedak jap la, tapi bila fikir bukan selalu pun kan, ni kire perfume yang agak mahal  la yang Siti pernah beli, kalau tak pakai dewberri je (best jugak bau dewberri ni walau pun harga murah je) .Lagi pun Siti ada terbaca ada riwayat Bukhari & Muslim : Barang siapa membelanja sepertiga daripada hartanya untuk bau-bauan yang harum, maka tidak dikira membazir. Okey senyum lebar-lebar ^_______^.

okey sangat Exited ada perfume baru... hoye..hoye..


Paris,
A woman, a man,
A declaration of love
Mademoiselle Ricci
A pink bouquet
A perfume of love
Always,
An ode to modern romance
A romantic comedy
                   Signed Nina Ricci


0 ulasan: