Rabu, 24 Oktober 2012

Yey Shopping lagi

Salam semua, ahad lepas Siti bawak adik-adik pergi jenjalan dengan shopping-shopping kat Sunway. Best betul Shopping mengurangkan Stress hihi :)

.
Tujuan Utama nak beli Makeup sebenarnye, lagi pun search kat internet brand Laura Mercier ni rasanya ada kat sini je. ke ada kat tempat lain ?
 
Okey pilih dengan khusyuk dan bersungguh-sungguh , then tanye harge kat promoter , mak dato rupenye lagi mahal dari MAC. Tapi memeng superb la compact powder dia , tabahkan diri untuk beli jugak walaupun bajet lari waaa(nanges dlm hati).. lagi satu time ni Siti ada try perfume jagak kat sini , I am falling in love with that perfume. Seriously bau dia best tau macam vanilla plus candy, bau melekat sampai esok hari pulak tu. Berazam kumpul duit dengan gigih lagi pas ni :D .

Kebetulan time kiteorang datang ni ada Bone Check kat bawah. Sebab baru beberapa bulan Siti dah chek tulang so pakse adik pergi chek pulak . Dulu masa chek tulang result nye kat tengah-tengah( antara merah ngan ijau), sejak ari tu dah dua bulan  Siti start minum susu walaupun yang flavor choc. Sebab consultant cakap kite nye tulang serap kalsium sampai umur 30 thn je.. Insaf wey ada lagi beberapa tahun je lagi :(  

Bersungguh-sungguh tengok result sambil makan yogurt free. Sempat jugak la beli satu pack Anlene Chocolate sebab ada akak baik bagi pinjam kad Jusco dapat la beli harga murah time ni.

Sempat bergambar , tak pe..tak pe.. next time kte gie bermandi-manda pulak kat sebelah ye :)

Makan-makan di MCD 
 

.
Tq Adik sayang belanje Eskem Favorite saye Sunday Choc.

2 ulasan:

Rai Ourkizuna berkata...

shopping adalah the best teraphy utk orang perempuan kan..hehehe..

siti soleha berkata...

Yaa setujuuu terapi minda kan hehe