Rabu, 27 Mac 2013

Makeup Sendiri untuk Engagement ?

Since sejak last year Siti dah start makeup orang untuk engagement dan perkahwinan so untuk majils tunang tempoh hari dah decide untuk makeup sendiri. Tunang siti dah siap pesan awal-awal jangan makeup over-over , light -light je asal sedap mata memandang.Tapi biasa la perempuan kan ,akhirnya Siti convince beliau Siti akan makeup tebal sikit tapi siti guna warna soft-soft je.

Siti with may bestfrens,  Wahidah . Same pula baju beliau dengan tema majils. Thank you so much why for coming . My makeup for today pakai warna lembut-lembut je, nasib baik En. Tunang suke, dia  cakap cantik ^_^
My cousin punye fiance Miera yang assist Siti pakaikan bulu mate dengan topup eyeliner. Nasib baik la ada assistant . Miera ni memang makeup orang, untung la ada orang yang pandai tolong kite time ni . Untuk pengetahuan kalau Siti makeup customer memang Siti tak cukur kening , sebab Siti ada cara lain untuk bentuk kening tanpa cukur atau cabut .

Rupenye lain tau rasanya makeup majils sendiri dengan makeupkan orang. Nebesnye lain sikit bila makep muke sendiri iyelah kite bergantung kat cermin semata kan.Tapi alhamdulilah yang untungnye makeup sendiri ni sebab kita dah biasa dengan shape muke jadi tau mana nak hide mane nak highlight kan, so kerja menjadi mudah disamping kite boleh makeup seperti yang kite impikan chewah.

Jadi ini la hasilnya untuk makeup sendiri tempoh hari .Really satisfy dengan hasil tangan sendiri hehe Alhamdulilah . Kalau siapa-siapa nak guna khidmat Siti untuk makeup boleh e-mail shoppingwithsiti@gmail.com

5 ulasan:

icee-yah berkata...

mmg cntik siti makeup.tk pyh da uph org lain.nnt bolh mke up kite plk ye:-)

siti soleha berkata...

Tq dear tu la tgh confidentkan diri untuk makeup sendiri masa majlis nt , bleh je makeupkan, Siti lagi suke ^_^

Noorsha Muhamad berkata...

cntik.. hehe

siti soleha berkata...

Terima kasih Sha :)

Tanpa Nama berkata...

[p]Since then, ugg boots became more than other winter boots . T h e y ' l l a s w e l l e x c r e t e n u m e r o u s g a i n s f o r [url=http://www.uggoutletuksale.co.uk]ugg boots outlet uk[/url] y o u t o c o n s u m e r s . Combined with the Jordan model, Nike sells numerous basketball footwear for sports and fashion [url=http://www.uggoutletuksale.co.uk]cheap ugg boots outlet[/url] purposes . Men, women, children and infants can all find a pair of bailey button Boots to match their size and their style . UGG boots are now widespread among the celebs . They were simply two pieces of sheepskin sewn [url=http://www.uggoutletuksale.co.uk]ugg boots outlet[/url] together, with no outer soles . The UGG bailey button [url=http://www.uggoutletuksale.co.uk]ugg boots outlet sale[/url] features an oversized button and it is open on one side of calf . Nur ein schner Teil des Vakuum-Zustand [url=http://www.uggoutletuksale.co.uk]ugg boots clearance uk[/url] ist mehr als nur beten before.[/p]