Sabtu, 27 Jun 2009

Makanan Sedap

Semalam ptg ayah ajak siti pg swimming, memandangkan lagi seminggu je tinggal sebelum naik Sem so peluang ini tidak dilepaskan.Ayuhh… (-__-)



Hehe selalu pg satu family, sebab mak ada hal siket, so pg berdua je ler :P (father and daughter) . Seperti biasa Saujana Utama adalah destinasi yg dituju . why ??? sebab parent s siti jadi member club kat sini , jadi rugi kalau x guna kemudahan , lets have a fun.. yeeahh!!!



Malam Ayah nk belanja makan , Ayah tnye Siti . “ Kaklong Mana tempat makan yg sedap ye?”. Discuss punye discuss so we decide pg Fruity Bakery and Cake kat Tesco Shah Alam. The reason ?? sebab ayah pernah makan kat sini dan makanannye memang super delicious!!!



Pembukaan, dissert dia cake . uissh gile sedap, selalu siti x makan cake cream2 ni, hari ni habis licin. Haha I was wondering betul ke siti makan cake ni??( hehe I don’t like bendalah ni seblum ni). Angah oder Royal Chocolate cake. Rasanya sedap tau(--_)



Ayah makan Chiken Roster with black paper sauce . Ayam lembut sangat, haha bg siti la lagi sadap dari Kenny Rodgers yg siti makan ari tu (--_). Mmm yummy sedap la… x tipu :P ishh..ishh




Siti oder SPGH BOLOG CHK . SEDAPNYE…. Sampai licin tau, rasa bercream uishhh enak la pokoknye :P. Emak lak Makan CHK MROOM LASG. Sedap gak :P hehe betul ni…




For your information satu set hidangan harganya lebih kurang RM14.90, tp rasanya sangat berbaloi kalau makanan sumenye sedap-sedap belaka!!!! Serious tau .. tgok la gambar ni sebagai buktinye (-__-) hehe, nt nk pg lagi la :P

6 ulasan:

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ berkata...

amboi........bez nye..rase cm lapa lak ne...

Siti berkata...

Siti-Lyaa : best lyaa :) sodap.

IxoR@ berkata...

Baru nak makanan, dah habis licin satu meja....

huhuhuuu....

Siti berkata...

Siti-Ixora: alamak ixora x sempat nk pelawa da licin ki3 :P

-WaN- berkata...

patot la makin berisi jek skang ni..

opss terlepas ckp..hehe

Siti berkata...

Siti-wan : adui...