Ahad, 28 Jun 2009

UPSI Perak



hari ni , family antar angah daftar UPSI, pendaftaran sesi ke-4. lets go!!!!!



okey anggah semoga sucess di sini.. aktif2 ler ye, study hard and smart. ANC tau?







tgok la tu?? kalau bleh satu bilik angah nk angkut ki3 opsss.....













huhu sodeh-sodeh, kehilangan Co-pilot siti, "Jom angah nt cuti2 lg kte pg berjimba-jimba lg yer".Rindu ler siti nk jerit pg2 pas ni" ANGAH!!! BNGUN DAH KUL BPE NI?? " okey2 dah siti... i will miss u sis.



hehe saat-saat akhir ni nk memanje dgn mami :) eleh2 cumel la tu



Ramai betul parents dan sedara-mara yg datang... biasa la sesak-sesak time daftar mcm ni (--")




okey2 tempat ni mmg cantik... td tgok kolej Za'aba lg cantik , blakang ada gunung2 tu..




bergambar di apartment angah, cheh!!! cantik tul la, nape la kolej I dulu x mcm ni :P hehe jeles ler tu...kwang2













Good Luck Angah.. bakal cikgu yg berdedikasi ngeh3. wish u all the best sis.

9 ulasan:

SaiyidahAisyah berkata...

nak dftr sem 4 kah?
wahh.
bergayaaa masa dftr.
heee :)

Siti berkata...

Siti-SaiyidahAisyah: hehe ni teman adik daftar

Michelle berkata...

dear Siti...
thank you so much for following my blog...
i loved looking at all of your amazing photo's...
thanks Michelle...

rizz berkata...

cntek gak upsi ni hehe

lvynana berkata...

My niece masuk situ gak.

Siti berkata...

siti-Michella : you are most welcome dear :).

Siti-Rizz: aah la Rizz cantik tempat ni :)

Siti-Ivynana : ye ke ? bleh la kenal2 nanti :P

priencess berkata...

good luck angah!!!
gud mowning techer!!!
heheheee....

aianna berkata...

good luck and all the best to angah!~

Siti berkata...

Siti Princess & Aianna : thank you-thank you bg pihak angah (--_)